söndag 16 januari 2011

Klara, färdiga, sticka!

I onsdags stickade vi igång vårterminen. Även om halkan och snön gjorde att många inte kunde ta sig dit var vi ändå 11 stycken och fler nya ansikten, jättekul!
Det var några som hade läst här i bloggen och följt länkar och hittat inspiration till nya projekt, precis det som alla tips är till för, roligt med sån feedback! Själv så var jag ju så sugen på en islandströja och har påbörjat en tröja men i ett mönster från ett Färöiska Navia, det kommer bilder på den snart.

365 Slöjd bjuder på nya idéer varje dag och förra veckan var det virkade tofflor i mormorsrutor som jag fastnade för, superenkelt att virka 6 mormorsrutor och sen bara sy ihop dem till tofflor.

En ny blogg som jag har fastnat för är Stickat och vrickat, många jättefina vantar i tvåändsstickning och annat smått och gott. Lite av en personlig favorit just nu.

//Therése


Några av alstren i onsdags

4 kommentarer :

  1. Hej! :D Funderar på att komma ikväll... Har aldrig varit där förut, vad ska man ha med sig?
    // Josefine

    SvaraRadera
  2. Oj, jag missade dig med en dag. Var det du som kikade in och pratade en liten stund?
    Man behöver egentligen inte ha med sig något, har man inget pågående projekt är man välkommen att komma och fika och prata och inspireras, annars tar man med sig sina pågående projekt eller garn och stickor om man vill lära sig sticka. Hoppas vi ses nästa vecka!

    SvaraRadera
  3. Nej, det blev inte av... Kanske nästa vecka! :D

    SvaraRadera