lördag 2 juni 2012

Outside the box

Mina kompisar vet att jag är smått galen i allt som har med garn att göra, alla som har varit hemma hos mig vet att man kan hitta garnnystan lite överallt. Mina kompisar vet även att jag gillar att tänka "outside the box" och använda hitta på nya tekniker eller använda gamla tekniker till nytänkande, så det händer lite då och då att jag får tips och idéer från mina kompisar på smågalna garnprojekt. Och visst är nedanstående garnprojekt kreativa! Garn kan användas till så mycket roligt!

Med tanke på hur många av mina vänner och bekanta som fått barn under det senaste året så föreslog en kompis att jag skulle virka amningsmössor åt alla småttingarna. Riktigt fyndig mössa som kräver en modig och stolt mamma!


Även på sommaren kan man ju drabbas av s.k. brainfreeze när man äter glass, så varför inte ta på sig en hjärnvärmare!

Häromdagen fick jag ett tips från en kompis som länge hållit på med rollspel, bland annat spelet Call of Cthulhu. Cthulhu har mer och mer blivit något av en kultfigur, även de som aldrig har spelat spelet har hört talas om det bläckfiskliknande monstret på havets botten. Cthulhu är en tacksam figur att virka/sticka och varför inte bli din egen Cthulhu till maskeraden i en Cthulhu ski mask!

På sommaren är det ju inte riktigt lika lockande att sitta och sticka raggsockor och yllemössor till vintern, så varför inte använda garnkunskaperna till något utanför boxen som inte ska användas på vintern!
//Therése